fredag den 27. november 2009

Flere oplevelser

På arbejdet flyver tiden afsted - der er nok at se til med både mails fra kontoret derhjemme, møder med L&T og lidt rundvisning i L&T's område. Det har været tre dage med et godt output og helt sikkert turen værd. Der er bare forskel på at snakke med folk face-to-face i forhold til over mail eller tlf. Det er også rart at have set deres kontorer og lidt mere af deres arbejdskultur.

Da vi jo kun har nogle dage herude må vi være ekstra effektive i fritiden med at nå at opleve og se os omkring. Mange ting bliver dog blot set fra bilen da byen ikke indbyder til gåture pga den heftige trafik. Lidt syd for byen er dog et lækkert sted, hvor man kan strække benene lidt - nemlig hotellet "Taj - Fishermans Cove". Torsdag aften inviterede vi L&T teamet til middag på hotellets restaurant. Den er placeret helt nede ved stranden således de lækre indiske retter blev indtaget med bølgebrus i baggrunden. Jeg kan forestille mig mange tager dertil på deres honeymoon for scenen er lige til det. 



Fredag efter arbejde stod den på shopping. Vi tog til Spencer Plaza, som er et shoppingscenter med både almindelige mærkevarebutikker samt indiske små shops. Det første vi kastede os over var tørklæde butikken. Det endte dog med, at vi aldrig nåede videre for det tog noget tid at få valgt. Pashmina og silke tørklæder er markant billigere og de fåes i forskellige kvaliteter, farver og mønstre! Jeg endte med at sidde på gulvet med tørkæderne spredt i bunker rundt om mig, mens sælgeren lukkede butiksdøren og serverede te for os så vi kunne føle os hjemme i hans biks. Herefter kom så hele forhandlingprocesses omkring pris. De var dog et par flinke gutter at handle med og jeg tror begge parter endte med fornemmelse af en god handel.


2 kommentarer:

  1. Åhhh hader at forhandle!! Så giv dog den rigtige pris fra start ;)
    Så er der måske en der har skudt julegavekøbet igang? En skam vi ikke er på gavefod - hehe ;)

    =o)

    SvarSlet
  2. Ja det er ok sjovt at forhandle den første gang men derefter er det irriterende at det tager tid fra ens shopping.
    Jeps et par gaver er i hus!

    SvarSlet