mandag den 2. november 2009

DGI Adventure Race kursus

Fredag blev Christa's nye bil godt læsset med fire WAT piger, cykler, diverse udstyr og bagage for vi skulle afsted på DGI kursus i Adventure Race i de jyske bjerge ved Ry-Silkeborg området. Kurset startede lige på med et lille stjerneløb i mørket. Holdene blev sammensat tilfældigt og jeg endte på hold med to herrer. Det var spændende at race med nogle man slet ikke kendte. Der var flere ting man ikke bare kunne tage for givet og det kostede også et par forkerte valg at finde ud af hvem der var bedst til hvad. Det blev min tjans at føre kort under o-løbet. Det var fedt med mere erfaring i at navigere i mørket og under et race. Løbet bød endvidere på geo-caching, MTB-O, bike-n-run og forskellige samarbejdsøvelser. Rigtig fedt og udfordrende - for de har altså bakker så stejle og lange at der er intet i nordsjælland der konkurrere. Av mine lår de fik tæsk!Om lørdagen stod den på foredrag, debat og erfaringsudveksling om hvad et adventure race skal indholde, hvilken fremtid adventure race har indenfor DGI og hvordan man kan lave fede orienteringskort med et lille program. Resten af dagen blev tilbragt ved Ry højskole, hvor vi lavede endnu et lille race, padlede kano og prøvede coasteering. Super sjov aktivitetet hvor vi iført våddragter tonsede rundt og fandt poster, der alle var placeret i vandet fx på en fortøjningspæl i havnen, under broer eller i grene hængene over vandet. Kroppen kunne fint holde varmen men det tog et par timer før jeg havde kontakt med mine tæer igen.

Dagen blev afsluttet med et inspirerende foredrag af to gutter, der deltog i Adventure Race VM i 2008. Det gav blod på tanden efter flere eventyr!


Coasteering - vi tog det korte vejvalg og svømmede over!

Søndag stod på evaluering og en lille, men intens, tur på mtb. Sheena og jeg var enige om, at vi engang skal på træningsweekend derover for at få endnu mere af deres skønne natur.

Efter sådan en weekend er man ganske mat i sokkerne, men vaskemaskinen alligevel fyldt med svedlugtende tøj, for næste weekend er der træningslejr på Fyn med et tøsehold derfra.

4 kommentarer:

 1. Puha! Bliver helt forpustet ved bare at læse om det!!
  - men også lidt misundelig ;)

  SvarSlet
 2. ej hvor fedt. Det lyder til at være rigtig sjovt (og hårdt!!) du er for sej Signe...

  SvarSlet
 3. Hehe tak! Det var også en sjov og hård weekend :o)
  Camilla - du behøver ikke være misundelig, der er altid plads til flere gæve tøser i WATeam. Også dem med baby, knæskader og andre skavanker! :P

  SvarSlet
 4. Det kan da godt være, at jeg viser tænder engnag i fremtiden så.. men så skal jeg først bides af en gal biker-hund, og det er trods alt ikke sket endnu :) (Dermed ikke sagt at det ikke sker!!)
  Desuden går man vel til konkurrencer for at vinde, og så er knæskader nok ikke det mest velansete, det er i hvert fald noget der ville pisse mig godt og grundigt af tror jeg =)

  SvarSlet