mandag den 23. november 2009

Indien - here we come!

...og så alligevel ikke helt endnu! Grundet blæsevejr i Frankfurt blev vores fly fra Kastrup forsinket så vi kun lige i sidste øjeblik nåede frem til skranken ved vores næste fly. Beskeden var dog desværre: nå hov, vi troede ikke I ville nå det, så da flyet er overbooket er jeres pladser givet væk til nogle andre. Sikke en kedelig melding nu hvor vi ellers lige jublede over at kunne nå flyet videre. Nå valget blev enten en afgang en time efter men med endnu et stop undervejs og dermed rigtig mange rejsetimer eller at vente et døgn til samme fly dagen efter. Det blev det sidste - men så bliver vi også opgraderet til business. Skønt så glider de 9 timer noget lettere.

Desuden dækkede et af flyselskaberne en overnatning på en ok hotel, der dog ligger langt ude på landet. Med lidt overtalelse fik vi derfor vores rejseforsikring til at dække en taxa ind til byen og en middag derinde! Jeg havde dog også håbet på lidt penge til varmt tøj for eneste jakke jeg har med er en tynd regnjakke. Men med lag-på-lag gik det alligevel at holde varmen.Inde i Frankfurt fik vi set lidt butikker, gået gennem byen i regn og blæst og spist på en ægte lokal tysk restaurant. Frankfurt må beskrives som en by med flinke mennesker, mange fancy højhuse i forskellige faconer og farver, men også et sted hvor kun de færreste kender til kreditkort! Således opstod et lille problem da vi skulle betale for taxa turen derind - kun kontant! Øhh nå men så var det da heldigt vi blev sat af i nærheden af en bank.

Middagen blev indtagen på Adolf Wagner Apfelwein, hvor vi selvfølgelig smagte deres apfelwein (æblecider). Eva og jeg endte således med en hyggelig aften trods omstædighederne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar