mandag den 9. november 2009

Fyn er fin

Endnu en mandag med ømme muskler! Denne weekend bød på en træningsweekend med tøserne fra Team Fit4run i Odense. Det er nogle seje piger og de havde lavet et fedt og hårdt program til os WAT'ere.
Weekenden blev skudt i gang med et orienteringsløb i mørket fredag aften. Vi løb sammen to og to og havde hvert vores kort med forskellige poster tegnet ind. Man skulle så skiftes til at finde en post (også kaldet følg John) - på den måde fik begge orieteret. En super god øvelse!

Efter en omgang hjemmevarmet suppe gik vi omkuld på liggeunderlagene. Kl 7 blev vi vækket af de fire friske Fit4Run tøser, der stod klar med morgenmaden! Hvilken service (der bliver noget at hamle op med når det er vores tur). :o) Der blev tanket godt op for derefter cyklede vi knap 20km ud til Bjarne, der lærte os at skyde med luftgevær/salonriffel og lod os køre på hans MTB-bane i privatskoven! Fornemt. Det var god adventure træning. Herefter vendte vi snuderne tilbage til byen, hvor vi blev lokket forbi teamets sponsor i håb om at vi ville brænde lidt penge af på nyt tøj...hmm som om...eller...med ti tøser i en sportsshop med kun kvinde-sportstøj og med en god rabat blev det selvfølgelig til lidt.



Næste udfordring var kajak og som noget nyt for alle (undtagen de to eksperter fra værtsholdet) var det i turkajakker! Annie og Anne Mette kaldte dem flodpramme, men det navn lever de altså ikke op til. De var noget mere ustabile og lidt en overvindelse for de fleste at komme i. Men alle kom i og ingen kæntrede på turen i Odense kanal. En ekstra lille detalje ved turen var at det foregik i mørke. Bagefter blev vi lunet i saunaen ahh.

Om aftenens underholdning er kun at sige: man skulle nok have været der! Første indslag var en Team Fit4RunQuiz. Gid jeg havde læst lidt mere på deres hjemmeside inden eller deltaget i tidligere fællestræninger så havde jeg nok haft lidt flere korrekte svar. Heldigvis var værterne så pædagogiske at der var præmier til alle. Derefter var det WAT's tur, hvor Birgitte havde givet os alle en udfordring med at finde en lille historie om os selv enten en sand eller falsk. Det blev en god blanding af sande historier om fx. Heidi der endte med en skottes klokkeværk i nakken og Kristin der fragtede en død moster med i håndbagagen fra USA og røverhistorier om brækkede kraveben og stripdanskonkurrence.

Mens jeg krøb i soveposen skulle nogle af tøserne have et opgør i bordtennis og det gik vildt for sig. Malene vandt dog vist konkurrencen som den mest engagerede idet hun tog væggen til hjælp og ofrede sig mest.

Søndag var bestemt heller ikke nogen rolig dag. Vi startede morgenen tidligt med by-orientering. Jeg troede det skulle foregå i roligt løbetempo men endte med den langbenede Kristin, der satte et godt tempo! Jeg brokkede mig dog ikke for jeg må altså lære at få lidt mere fart i fusserne. Det var en herlig måde at få rundvisning i Odense, så nu har jeg også været der.



Den sidste aktivitet var fyldt med forhindringer - det var militær øvelsesbane! Halløjsa det var sjovt at prøve også selvom det gav en masse blå mærker på albuer og knæ. Betonklodser giver ikke lige efter når man banker ind i dem. Tror også de fleste fik overtrådt lidt grænser ved nogle af forhindringerne. Vi konkurerede først to og to og derefter holdvis hvor et bildæk skulle transporteres med rundt.

Sikke en herlig weekend. :o)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar