søndag den 15. november 2009

Måske den bedste julekalender?


Herhjemme er vi klar til at modstå den kolde tid - i skabet findes nu æblesnaps, ribssnaps, blommesnaps, hyldebærrom og denne dejlige brombærrom-julekalender.

2 kommentarer:

  1. Hej Signe
    Du er måske ved at være klar med snapsen til julefrokosterne :-)
    Hvilken snaps var det du have med sidste år.
    Ringer for at få opskriften.
    Knus Jane

    SvarSlet
  2. Det var brombærsnaps sidste år. Opskriften er enkel: brombær i et glas, hæld sukker i og fyld op med snaps til bærene er dækket. Lad glasset stå i mindst to uger (mit har stået i 2 måneder). Glasset skal vendes i starten for at sukkeret bliver opløst og fordelt. Mængden af sukker er på slum - men er der for lidt i, kan man altid fylde mere i når man filtrerer og prøvesmager.

    SvarSlet