Herhjemme er vi klar til at modstå den kolde tid - i skabet findes nu æblesnaps, ribssnaps, blommesnaps, hyldebærrom og denne dejlige brombærrom-julekalender.
Hej Signe Du er måske ved at være klar med snapsen til julefrokosterne :-) Hvilken snaps var det du have med sidste år. Ringer for at få opskriften. Knus Jane
Det var brombærsnaps sidste år. Opskriften er enkel: brombær i et glas, hæld sukker i og fyld op med snaps til bærene er dækket. Lad glasset stå i mindst to uger (mit har stået i 2 måneder). Glasset skal vendes i starten for at sukkeret bliver opløst og fordelt. Mængden af sukker er på slum - men er der for lidt i, kan man altid fylde mere i når man filtrerer og prøvesmager.
Hej Signe
SvarSletDu er måske ved at være klar med snapsen til julefrokosterne :-)
Hvilken snaps var det du have med sidste år.
Ringer for at få opskriften.
Knus Jane
Det var brombærsnaps sidste år. Opskriften er enkel: brombær i et glas, hæld sukker i og fyld op med snaps til bærene er dækket. Lad glasset stå i mindst to uger (mit har stået i 2 måneder). Glasset skal vendes i starten for at sukkeret bliver opløst og fordelt. Mængden af sukker er på slum - men er der for lidt i, kan man altid fylde mere i når man filtrerer og prøvesmager.
SvarSlet