lørdag den 19. december 2009

Glædeligt gensyn med søster og ski

Dagen tog en dejlig drejning da jeg fik fri efter en hektisk dag på arbejdet. Jægeren kom på den geniale idé, at vi spændte fjeldskiene på og tog en tur ud over de snebeklædte marker. Fantastisk hyggelig tur! Med os fulgte sneharen Aslan, der nød at springe tosset rundt i sneen. Selvom der kun var en lille stribe orange skær tilbage fra solen var det ikke noget problem at se, for sneen lyste op.



Bagefter gik turen til Vagtelvej, hvor der blev holdt mini-juleaften med and, brune kartofler og andet guf. Familien tager på skitur i næste uge så derfor holdte vi det allerede nu. Der blev høstet lidt gode gaver, men aftenens sjoveste gave var til mor. Vi gav hende en powerhoop (moderne ord for hullahopring)!! Det er ren opstramning af maven når den benyttes. Pga vægten og en ujævn facon er det bare med at spænde vaskebrættet for at svinge den rundt. Ærgeligt den kræver mere plads end vi har her i lejligheden.

Endnu en herlig begivenhed var gensynet med søster efter hun har været fem måneder i Aussie. Hun har været i praktik og ellers levet det fede storbyliv! Det har vist været fem rigtig gode måneder - så jeg frygter lidt hun pludselig skulle flytte derned for good!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar