torsdag den 31. december 2009

Av! (Sagt på hundsk)

Aslan er ikke helt tilfreds med situationenMen kan man være sej på jagten må man også tage konsekvenserne deraf! Indtil videre har vi pillet ca. 15 torne ud af ham, han har rifter adskillige steder, nogle medtagede ædlere dele (hvorfor skal de også hænge så udsat?!) og har et væskende sår på kinden. Såret klør og er blevet rigtig ømt, så da han hylede og pev mens hans kradsede i det fandt vi kraven frem til ham. Nu venter vi på posten for kusine Johanne, der er vores favorit dyrlæge, har været så sød at sende antibiotika. Indtil da har vi en ynkelig vovse der gerne bare vil putte og nusses om. Noget af en modsætning i forhold til når han er på jagt, hvor han er i højeste gear og fuldt koncentreret om vildtfærten og ikke ænser andet.


2 kommentarer:

 1. Nåhhhhh hvor er det bare synd for ham ;(
  Kan godt forstå han er utilfreds med situationen!!

  - Og ligeså med de stakkels fasaner ;´(

  SvarSlet
 2. Ja begynder faktisk også at have ondt af ham for han er noget mut og mærket af såret. Han er den af os der i dag har været mest kvæstet og bare sovet og sovet.

  Hmm er du blevet vegetar? Disse fasaner har levet et godt liv i det fri under perfekte vilkår. Det er vist mere end man kan sige om mange af de dyr der ender i køledisken.

  SvarSlet