tirsdag den 22. december 2009

Gåtur i snevejr

Ahh er lige kommet hjem fra en lang gåtur med Aslan. Vi blev sat af hjemme ved mor og far, der netop er taget afsted på skitur, for at tømme køleskabet for pålægsrester. Derfra gik vi hele vejen hjem inkl lidt omveje og Aslan fik tonset igennem i sneen. Nu ligger han her ved siden af mig og sover imens jeg nyder en kop varm the, tanken om at dagene nu kun bliver lysere og at det tegner til en hvid jul!Der skal også lige lyde et tillykke til søster - der var nemlig kommet et brev til hende om at hun har fået endnu et legat til hendes Australiens ophold! Det lønner sig at være ihærdig og have gode karakterer! Jeg synes selvfølgelig, at hun burde have brugt nogle af pengene på at invitere mig derned ;o)

2 kommentarer:

  1. Det lyder SKØNT!! Men hvad har du gjort ved lille Aslan? Han ser Så meget ud til at skamme sig... Lille vuf dog... Er de så onde ved dig? Skal du hjem til Milla???
    Ha ha ;D

    SvarSlet
  2. Hehe nej slet ikke - han kigger op og tænker "Stop det blitzeri jeg vil sove videre. Man har vel ret til en lur efter en lang tur i sneen."

    Men han vil da helt sikkert gerne besøge dig - du inviterer bare så kigger han gerne ned på besøg. Hvor længe vil du have besøg? Hihi

    SvarSlet