søndag den 26. september 2010

Klar til at indtage 700 km til fods


Nu nærmer det sig at Lars og jeg drager ud på et stort eventyr. Vi rejser til Spanien for at gå pilgrimtur - for vores vedkommende en tur der er planlagt til ca 700 km tilbagelagt på fire uger. Vi starter vores vandring i Pamplona og målet er Santiago de Compostella.

Vi har ikke læst meget turen idet vi vil tage det som det kommer. Rejsen er nemlig ikke valgt ud fra, at vi vil se noget bestemt eller besøge et specifikt land, men valgt udfra den mentale rejse det bliver at trække stikket ud i fire uger og kun bekymre sig om vejen frem og hvad den byder. Valget faldt på denne rute da den kræver ikke en masse praktisk planlægning idet den er markert godt og der er herberger til overnatning. Vores forberedelse består således næsten kun i at bestille flybilletter. Dog har vi brugt en masse tid på udstyrsshopping og afprøvning - det er jo ikke hver dag man har en undskyldning om at udstyret rent faktisk skal bruges en hel måned.


Det er svært at forholde sig til 700 km, men deler man det op, skal vi i gennemsnit gå ca. 26 km pr dag. Det lyder lidt overvældende, men med ingen andre gøremål har vi mange timer til rådighed. Erfaringen siger at efter de først tre dages vandring har kroppen vendet sig til det og forventningen er at det hen ad vejen vil føles nemt! Jeg har selvfølgelig min frygt for om knæet holder. Vi har udskudt turen så længe som muligt, det bliver for koldt senere, for at give knæet tid. Det går heldigvis fint med at gå og vi krydser vores fingre og ellers må vi finde en løsning dernede. Afsted det skal vi!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar