mandag den 26. juli 2010

Jeg flyver på min cykel...

sådan føltes det i hvert fald i 20 min søndag eftermiddag!! Knæet værkede kun lidt, så efter et par dage med vasketøj, vaffelbagning og middagslur kunne jeg ikke dy mig for en lille tur på cyklen i den lokale skov.
Oh hvilket rush!!! Når man har haft ufrivillig pause fra cyklen i en måned er det fantastisk at mærke cyklen under sig og vinden i håret. Det gav humøret et boost og så må vi se hvordan knæet tager det efterfølgende. Umiddelbart er knæet blevet bedre end de seneste tre uger, så jeg nu er tilbage med samme niveau af gener som tidligere.

Men jeg vil ha' mer' mer' mer'!!! Heldigvis er cykling godt for knæene, så med lidt lav gearing og flade strækninger håber jeg det går an. Desuden flytter mit arbejde lokation om et par uger, så jeg får dobbelt så lang afstand når jeg begynder på "Jeg cykler til arbejde" igen. Cubine er mest til skov så jeg overvejer om hun skal have selskab af en laber cross cykel. Uh jo og jeg har faktisk været forbi en cykeldealer og set på Focus Mares. Jeg er stadig på lidt ukendt territorie når der gælder cross og racere, men argumentet for en cross frem for racer er, at den er mere robust således den er bedre egnet til kørsel i det danske efterårsvejr og ikke mindst, at den er med på en smuttur gennem skoven. Den giver også mulighed for at afprøve cyclocross.

Til jer der ikke ved så meget om cykler kan siges, at en cross ligner en racer, men den er mere robust, er født med grove dæk (jeg vil dog skifte til "glatte" dæk om sommeren) og har andre bremser. Cyclocross minder til gengæld mere om mountainbike race, dog med forhindringer hvor man skal af og løbe med cyklen på skulderen! Det lyder og ser spøjst ud så får en jeg cross må det nok afprøves!

Hvis der sidder nogen som ved endnu mere om cross vil jeg gerne have gode tips og tricks med på vejen!

2 kommentarer:

 1. Det lyder lovende :-)
  Så er det jo bare at finde et passende AR , så er jeg klar ;-)
  Desværre skal dit knæ nok lige have lidt mere tid !
  Mvh Christian

  SvarSlet
 2. Herligt at du stadig har mod på at stille op med mig :o) Men ja det bliver nok først til næste års sæson.

  SvarSlet