mandag den 11. januar 2010

Skitur til Vallåsen

Turen til Vallåsen gik forrygende. Vi tog afsted tidligt for at være der ved åbningstid - og det var vi ikke alene om. Det betød at Jens og Bjarke desværre måtte starte med en del kø for at leje snowboards. Imens nåede Lars og jeg et par opvarmningture på pisterne. Ja det er i flertal for der er hele 3 pister! En grøn, en blå og en blå/rød. Det var dog klart den blå der var den bedste piste, da den grønne var alt for flad og den røde gik gennem en fun-park og var lidt iset. Så det blev til utallige ture på den blå piste - også for Jens, der prøvede snowboard for første gang! Hihi det gav nogle gode grin til os og mange knubs til Jens. Bjarke havde selvfølgelig et kamera med, så måske der kommer en lille video derfra om Jens' udskejelser.
Vi endte med at blive der så længe at vi var med den sidste lift op kl 18. Det var sjovt at få turene i mørket med og så var der næsten mennesketomt den sidste time, så der fik den fuld gas.

Her kunne være et billede, hvis Bjarke vil sende et :o)

Dagen efter var vi alle trætte og ømme, så vi mødtes i Frederiksberg svømmehal's kurbad og dasede eftermiddagen væk. Ahh det var lige hvad vi kunne overskue!

Til sidst lige et tak til Farfar for at være hunde-sitter hele dagen. Det var en stor hjælp og Aslan nød helt sikkert besøget - men man kan vel heller ikke andet når man får serveret farsbrød og må ligge i lænestolen?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar