fredag den 22. januar 2010

Friske Farfar

Jeg må bare sige - jeg har DEN SEJESTE FARFAR! Han forstår pokme (et Farfar udtryk) at nyde livet selvom han i mandags rundede 90 år.

Han giver den gas og minder mere om en teenager end en pensionist! For ca syv år siden blev han alene efter knap 60 års ægteskab, men det er hans liv bestemt ikke gået i stå af! Farfar er blevet kæreste med naboen, men flirter også løs med damerne til pentanque, dem han møder i supermarkedet, i toget eller dem som uventet dukker op for at låne fryseplads til en gås! Hvis nogen manlger et scoretrick så ved I nu hvor i kan henvende jer ;o)

Lidt imponerende er det også at Farfar er med på IT bølgen. Han bruger flittigt både messenger og skype til at holde kontakt med de børnebørn og oldebørn, der bor i udlandet og Farfar hører da også til blandt mine trofaste læsere af bloggen.

Desuden er Farfar stadig kørende og det bragte ham i denne uge både i avisen og på tv - ja det er åbenbart aldrig for sent at få sine "15 minutes of fame". Se bare artiklen fra Politiken:Eller klippet fra TV2 Lorry.

4 kommentarer:

 1. Ha ha - sejt!!
  Hvad er hemmeligheden til sådan et godt helbred mon? Meget MEGET snaksagelige børnebørn :P

  SvarSlet
 2. Kan kun sige; hold fast hvor er han SEJ! OG hvor er jeg MISUNDELIG over, at du er så heldig at have ham så længe!! - han lyder fuldstændig ligesom min Bedstefar var for bare et år siden... Et kæmpetillykke til fødselaren...og hvor er billeder af kagen?!! ;)

  SvarSlet
 3. Camilla: Ja det bidrager helt sikker at han har 8 snakkesaglige, omsorgsfulde og søde børnebørn og 13 herlige oldebørn til at holde ham op på mærkerne!

  Ida: Jeg nyder også at have ham - og forventer mange år endnu for han har lavet en aftale med lægen om at hun skal hjælpe ham med at blive 107 år! Det er godt at have mål ;o)
  I næste indlæg kan du se kagerne! Tak for lige at hjælpe os på et kritisk punkt - med masser af maizena fik det den helt rette konsistens til at arbejde med.

  SvarSlet
 4. Ja man skal da være ambitiøs, og med den livsstil han lægger for dagen, vil det ikke undre mig, hvis det lykkes ;)

  Og det var da så lidt - jeg agerer gerne kagehotline :D

  SvarSlet