søndag den 24. januar 2010

90års fødselsdagen

I går blev Farfar så fejret med stor fødselsdagsfest. Der var selvfølgelig gode taler og sjove sange. Jeg havde sammen med søster, Lars og faster skrevet en underholdende sang. Teksten kan læses her og den kan give svar på hvorfor Farfar har røde kys i panden.Ved desserten var der tale om et kæmpe kage-orgie. Alle kusiner og fætre's koner havde bagt kager i dagens anledning. Til adskillige brylluper har jeg set hvor fantastisk flotte kager men selv kan kreere, så nu var der lejlighed til selv at afprøve det. Således startede planlægningen og det endte med at søster og jeg tilbragte en hel fredag i køkkenet - men resultatet var det værd! Det skal lige siges, at vi bestemt heller ikke gjorde det lettere ved både at lave lagkage og cupcakes og at lave lagkagebunde, fondant, buttercream mv fra bunden.

 Ærgeligt I må nøjes med billeder af kagerne (de var flottere i virkeligheden og smagte lækkert):En lærerig process var det også - så det håber jeg kan ses næste gang! Fx. skal jeg have fat i noget rigtig farve - for almindelig frugtfarve giver kun pastelfarver, så det havde nok været mere passende om der på kagen stod 1 år i stedet 90 ;o)

3 kommentarer:

 1. Superflotte første kageforsøg!! Og kan kun advare; PAS PÅ, man bliver bidt af det der kagenørderi ;)

  SvarSlet
 2. Nu du nævner 1 års-fødselsdag... kan man bestille til sommer ;D

  SvarSlet
 3. Hihi ja det er rigtig hyggeprojekt at lave kagenørderi! Fedt med billederne på din blog. Jeg måtte lede efter dine kagebilleder for at vise min søster dem, men nu hvor de er under en sigende overskrift er det lettere :o)

  Line - skal du ikke selv med på kagenørderiet?

  SvarSlet