tirsdag den 15. juni 2010

WAT A RACE

Så kan jeg også skrive på adventure-cv'et at jeg har været med til at arrangere et adventure race!

Lørdag d. 5. juni blev WAT A RACE afholdt efter måneders forberedelse og planlægning. Vi synes selv det blev et fantastisk race og ud fra deltagernes roser lyder det til at de er enige. Hvor er det herligt!
Vi var selvfølgelig meget spændte på hvordan dagen ville forløbe og specielt omkring det logistiske. Vi kørte et koncept med obligatoriske og valgfrie poster for at både nye og garvede kunne "følges rundt" og komme i mål indenfor et par timer. Vinderholdet kom ind efter 9.16 og resten mellem 10-12 timer. Det er fedt at både deltagere og crew forstod konceptet og alle kom i mål så tæt. Det betød et fælles after-party med god mad, erfaringsudveksling fra dagen, masser af lodtrækningspræmier og vindere der blev hyldet. Noget der efter min mening ellers er lidt en mangelvare ved flere adventure races.

Selvfølgelig var der også småfejl ved racet. Vi har fået deltagerne til at melde tilbage med ris og ros og det blev brugt som input til vores evalueringsmøde i går. Vi vil jo gerne gøre det endnu bedre næste gang vi laver race...og jeg kan afsløre at der var positiv stemning for at afholde race igen næste år. Så hold øje med websitet - der bliver snart meldt en dato ud. På siden kan også findes resultater samt links til beretning og masser af billeder.

I forbindelse med racet sendte DGI en pressemeddelelse ud - den endte i følgende lille artikel: Nordkysten

1 kommentar:

  1. WAT a Race 2011 det lyder godt! Team Thrane & Thrane er klar til at melde sig på som det første hold igen ;-)

    Det begynder at blive en vane for dig at komme i avisen ;-)

    SvarSlet