torsdag den 24. juni 2010

Lyngby Multi Motion

AR-rygsækken har igen været pakket og hjelmen spændt.

I lørdags deltog jeg i Lyngby Multi Motion, der er et race der kræver lidt af kondien og mullerne men allermest af samarbejdet på teamet. Der er ikke tale om et reelt adventure race men mere som navnet også siger multi motion med en masse sjove udfordringer.

Dagen er spækket med diverse samarbejdsøvelser og logiske tænkeopgaver. Det gælder således ikke kun om at være de hurtigste og stærkeste for at vinde. Vi erfarede da også at vores viden har huller hvad angår eventyr og udenlandske flag og derfor måtte vi ud på en ekstra løbetur som straf. Multi Motion er derfor også et oplagt race at afprøve nye holdkombinationer på og således stillede jeg med Birgitte og Dorte. En succes - tjae vi er godt tilfredse med vores 1. plads :P

Racet bestod af en startopgav, tre sløjfer, vendeopgaver og en målopgave. For at jeg selv kan huske opgaverne til eventuel senere brug, og andre måske kan bruge det som inspiration, er her en liste over opgaverne til racet:

Startopgaven:
Kortet skulle hentes vha lidt akrobatik da det hang i en snor ca 2,5 m oppe. Derefter skulle en 1½ liters dunk skulle fyldes med vand ved hjælp af en ½ liters flaske og to snore. Man måtte ikke røre flaskerne mens der blev hældt.


Sløjfe 1:
Bestod kun af en post som var et o-løb kaldet "Perler på en sno" fordi posterne lå som sådan. Dog med den finte at nogle poster manglede!! Ud af 26 poster var kun 18 til stede. Det gjalt således om at være sikker på sin orientering så man vidste at det ikke var fordi man stod forkert at posten ikke kunne findes.

Vendeopgave:
Ringridning på cykel inkl forhindringer såsom en bænk, dæk og brædder.

Sløjfe 2:
Turen gik til Lyngby sø hvor der var en kano etape krydset med diverse spørgsmål. Svarede man forkert på mindst 3 spørgsmål betød det et lille straf o-løb

Herefter videre til en samarbejdsopgave hvor man skulle løfte en stor spand med sand blot ved hjælp af tre snore og en overklippet cykelslange. 

Næste post var affyrring af vandballoner fra en katapult. Ballonerne skulle gribes i et lagen.
Vendeopgave:
Dart, hvor hver person skulle kaste 3 pile samt kegle (noget ala bowling). Samlet skulle der opnåes et bestemt antal point ellers var der strafløb på trapperne i hallen.

Sløjfe 3:
Første post var et fedt MTB-O i Geels. Første post lå foroven af kælkebakken, så der skulle foretages et vejvalg mellem omvej eller højdemetre.

Herefter skulle der skydes med elektronisk luftgevær og derefter en løbetur i skoven for at finde bogstaver, der dannede ordet Mountainbike.


Næste post krævede igen masser af samarbejde. Ved hjælp af 3 sodavandskasser (to bundet sammen i en lang snor) og et brædt skulle vi krydse et felt på ca 15-20 meter. Den ene person med bind for øjnene.

Ved næstsidste opgave skulle vi samler brikker til at samle et kvadrat. Brikkerne lå placeret rundt i skoven ved poster vi selv skulle indtegne på et kort. Placeringen af posterne blev fundet ud fra deres længde- og breddegrader - nogle beregninger der krævede lommeregner, så hold der havde husket en sådan eller en mobil havde en klar fordel.
Sidste opgave handlede om morse. En sætning skrevet vha morsealfabetet skulle af en person kommunikeres via fagter til de andre på holdet. Derefter skulle sætningen tydes - men et oversat alfabet blev dog stillet til rådighed!

Målopgave:
Endelig ved målopgaven som var en tur i stigbøjer mellem træerne.


Det eneste der herefter ventede os var præmieoverrækkelsen  :)

2 kommentarer:

  1. Puha jeg bliver helt forpustet!

    SvarSlet
  2. HOLD DA KÆFT hvor ser det fedt ud!!
    Ej altså .. bliver helt misundelig =)

    SvarSlet