tirsdag den 25. maj 2010

Tøjkrise!


Åh åh hvad skal jeg dog tage på? Jeg kigger ind i klædeskabet og forsøger at vælge hvad der lige vil passe til dagen. Det ene sidder ikke helt perfekt, det andet er for sart, det trejde er for varmt og sådan kunne jeg fortsætte.
Et typisk situation inden jeg skal udendørs og være aktiv. Jeg skimter ud af vinduet, tjekker termometeret og forsøger at skyde mig ind på den rette påklædning som hverken er for kold eller varm og som matcher mængden af nedbør. Jo større dagens udfordring er, jo sværre er valget. Til en kort træning går det an at have det lidt for varmt og på vej til job har jeg gerne en let jakke i tasken. Men under et race kan jeg jo hverken slæbe ekstra med og ej heller bruge tid på omklædninger undervejs. So what to do?

Løsningen er at få erfaringer. Den eneste måde jeg kan blive bedre rustet til at vælge er ved at prøve forskellige kombinationer af og ikke mindst at være ude i alt slags vejr! Mine ture til og fra jobbet giver god mulighed for at afprøve diverse muligheder og samtidig har jeg netop oprettet et dokument, hvor jeg lister races inkl vejrforhold, tid og påklædning så jeg kan få mig en lille erfaringsbase. For jeg glemmer nemt præcis hvad jeg havde på samt hvordan temperaturen var og ikke mindst er det vigtigt at huske de forbedringer, der skal gøres næste gang. :)

3 kommentarer:

 1. En sand matematiker kan få statistikker og skemaer ud af alt :D
  Well done - You make me proud =)

  SvarSlet
 2. Har også selv lavet mange analyser på tøjvalg. Men er kommet frem til at det mest optimale altid er Borat Swimsuit.

  http://listicles.thelmagazine.com/wp-content/upload/borat-swimsuit.jpg

  SvarSlet
 3. Godt at høre at mænd også kan have problemer foran klædeskabet!

  Det er et meget lækkert outfit du har besluttet dig for. Jeg er spændt på at se dig i det - men jeg bestemt ikke er interesseret i at ligge på hjul bag dig iført sådan en fiks sag!!

  SvarSlet