onsdag den 14. oktober 2009

Multi Motion i Hillerød

Sikke en flot morgen. Skyerne er lyserøde og minder mig om en dejlig dag i pink vest. Ja ja det lyder lidt pladder-romantisk...men det var nu også smukt adventure teamwork der blev vist i søndags! Alice, Margit og jeg lavede et super match og havde et lækkert race sammen.

Det var første gang jeg skulle race med Margit. Jeg blev derfor noget bekymret over de evner hun viste den sidste time op til løbet. Da jeg svinger ind på parkeringspladsen er Margit allerede på pladsen godt i gang med at skifte dæk til nogle hurtige nogle (hun frygtede hun ellers ikke kunne følge med mesterytteren hehe). Vi får hilst og jeg gør mine ting klar. Margit får nu afsluttet det ene det hjul. Nu dukker Aliceop og hun får også gjort sig klar. Margit bakser stadig med dækskiftet og har nu brugt over en halv time på det. Alice giver en hjælpende hånd med og kan konstatere at det ikke er pumpen den er gal med men at Margit har fået klemt slangen og lavet et ordenligt snakebite! Nå forfra igen. Da Margits ene slange allerede var flad fra starten har hun nu ingen nye slanger tilbage og Alice (der selvfølgelig har styr på ekstra grej) må bidrage med en ny. Omsider er der fint monteret dæk på cyklen og Margit er også klar. Sikke et cirkus!

Fornøjelsen var derfor ekstra stor da vi endelig sad på cyklerne og susede afsted mod første post. Inden vi blev sendt afsted skulle vi dog løse en lille logik-opgave. Her kom min matematiske hjerne i omdrejninger og vi fandt hurtigt løsningen. Det var herligt at komme godt fra start og det lagde grunden for resten af racet, der også bare gik som smurt.

Løbet bestod af ca 40 km cykling, 10 km løb (fordelt på to o-løb og bike-and-run) samt krydret med diverse sjove opgaver.

Margit fik så sandelig gjort mine første tanker til skamme for hun brillierede da både i cykel-ringridning, skydning med luftgevær, med gode løbeben og god teamspirit! Alice leverede sin sædvanlig stabile indsats og havde fuld tjek på orienteringen. Samtidig håndterede hun dog også lidt ordfifleri og samlede hurtigt de ord vi fandt bogstaver til under o-løbet. Margit og jeg ville nok stadig gruble over at MTLI kun mangler et U for at kunne danne ordet MULTI...doooh!

En anderledes opgave var da rumfanget af tårnet i St. Dyrehave skulle beregnes. Ved hjælp af kompas kurser skulle vi rundt i skoven og finde informationer om radius, højde og formlen. Igen havde Alice styr på grejet og hev fluks en lommeregner frem - så var det jo en smal sag at fikse den opgave! Det samme galt klatretårnet, hvor Alice var i toppen inden jeg nærmest nåede af min cykel - ingen slinger i valsen der! Også de andre øvelser klarede vi nemt, så der var hele tiden et godt flow i vores race. Vi havde derfor på fornemmelsen at vi lå til en god placering, men da det var et stjerneløb var vi ikke helt sikre. Vi var derfor noget spændte da vi kom i mål. Men endnu en gang var der pink-power øverst på podiet! Sådan! Tak for et fedt race. Billeder fra løbet kan ses i WATeam's fotoalbum


1 kommentar:

  1. Fuck hvor er du altså sej til det cykel-halløj ;) Godt gået Signe ;)

    SvarSlet