tirsdag den 20. oktober 2009

Aqua-spinning

-en sport hvor man først sveder bagefter!

Et underligt stativ, der ligner lidt en cykel men uden hjul bliver kastet ned i vandet og derefter er man i gang. Heftig musik drøner ud af anlægget og overdøver næsten træneren, der forsøger at råbe hvad vi skal gøre. I dag må han starte lidt fra bunden for vi er fem watøser, der alle er nybegyndere. Fødderne sættes ind i nogle spænder og jeg kan være glad for at have taget vandresandalerne på, for så hænger fødderne rimlig godt fast og stropperne gnaver ikke så meget. De andre tøser havde valgt sokke-løsningen, som også blev foreslået på hjemmesiden....men det må siges ikke at fungere! Avs nogle fine røde gnavemærker de fik.

Vi pisker derudaf i forskellig tempi og både siddende, fremme over styre og stående bliver der trådt i gennem. Syren kan mærkes i lårbasserne og også i skuldrene når armene involveres med nogle crawltag. Det hele kulminerer i en sprint, hvor pulsen endelig kommer helt op.
Helt sikkert et sjovt indslag og mon ikke jeg kunne find på det igen en anden dag! Det er god træning for lårbasserne og næste gang kan jeg nok give den lidt mere gas så pulsen hurtigere kommer lidt opad.

3 kommentarer:

 1. Hvad er fordelen ved Aqua-spinning frem for almindelig spinning?

  SvarSlet
 2. Man mærker ikke at man sveder når det er i vand! Desuden kan man ikke ændre på belastningen i vand - måske det er mildere for ledene?! Dog tror jeg det er en stor del af grunden til at jeg ikke fik pulsen så højt op. Så måske det generelt er mildere end alm spinning. De andre tøser fik det til at lyde sådan. Jeg må helt sikkert snart prøve alm spinning og så skal jeg vende tilbage og uddbyde, hvis jeg bliver klogere!
  Hvis du vil prøve aqua-spinning er jeg frisk på en tur derind igen. Det gav så godt i mine lårmuskler at jeg er øm idag!

  SvarSlet
 3. Hmmm, den sidste beskrivelse der... Hmmm

  SvarSlet