søndag den 27. november 2011

Træningsweekend på Fyn

Det er en årlig tradition at WATeam og Fit4Run har en fælles træningsweekend. Det går på skift hvem, der arrangerer og sidste gang var det deres tur. Endnu engang havde de arrangeret en varieret, udfordrende, hyggelig og sjov weekend.

Kajakpolo
Vi startede ud fredag aften i svømmehal for at prøve polo kajak eller dvs. nogen havde prøvet det før, for det viste sig at tre af fynboerne var tidligere landsholsspillere! Så de viste os fif til at komme ind og ud af kajakken og gav taktisk input inden kampen blev sat i gang. Dem der kender mig ved også at bold ikke er min styrke, så jeg forsøgte mig med tacklinger. Desværre var den eneste der røg i vandet mig selv, men tilgengæld lykkedes det at score et mål!! Men avs hvor det syrede i vores wat-arme efter et par timer i poolen.

MTB-teknik
Det blev sendt inden vi kom til køjs men med et spækket program var der ikke noget med at sove længe. Der var booket mtb-teknik træning i Vissenbjerg. Stedet levede fuldt ud op til navnet - mange flotte efterårsfavede visne blade og et lille bjerg med stejle sider! Der blev undervist i opkørsler og nedkørsler og instruktøren havde nogle interessante idéer om brugen af forbremsen og vægten lige over cyklen (fremfor tilbage) og gearskifte op ad bakker. Det er bestemt noget jeg skal prøve at lege lidt videre med.

Mini-race
Resten af eftermiddagen foregik i Dalum til mini-race. Et stjerneløb med god blanding af sjove discipliner: orienteringsøvelser, samarbejdsøvelser, hjernevridere, skydning og så noget helt uhørt -ædekonkurrence!! Det gjalt for holdet (på tre personer) om at spise en MEGA romkugle på 700 g. Fy føj da! Den store variation i opgaverne gjorde det umuligt at afgøre hvem der ville vinde. Så det var ganske overraskende at selvom jeg var på holdet der ikke kunne løbe, ikke kunne æde en romkugle og ikke kunne tælle til 6 min med bind for øjnene - ja så løb vi alligevel af med første pladsen! Det var dog de to hold der klarede romkuglen som vi alle var mest imponeret over!


Overnatning
Der var frit valg om man ville ligge på det hårde gulv i kajakklubhuset eller man ville vugges blidt i søvn i en hængekøje i mellem træerne. Gæt selv hvad jeg gjorde!

Det var nogle avancerede hængekøjer med isolering i bunden, pressening over og meget stabile - så der var nærmest garanti for en god nats søvn i den friske frostklare luft!

Stige Ø morgenløb
Igen var der ikke noget med at sove længe for Fyn pigerne vækkede mig næste morgen iført løbetøjet og o-kort over Stige-Ø. Jeg kunne hoppe direkte ud af posen (havde været forudseende og sovet i løbetøjet) og afsted i lunt rundt på de skøre bakker og nyde en fantastisk solopgang.


På hesteryg
Efterfølgende gik turen på landet, hvor der var tur på islændere. Jeg meldte mig dog som fotograf pga allergi, og det gik i så stille et tempo at jeg fint kunne gå med rundt på turen.


Endnu en af de gode weekender, hvor både kondi og humør blev boostet :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar