torsdag den 2. december 2010

Det er fodkoldt

Nu jeg er omkring fødderne og kulden raser udenfor kommer jeg til at tænke over alle mine problemer med at holde varmen om fødderne. Det er nemlig et evigt problem for mig når temperaturen er under 10 grader og jeg er udendørs!

Suk, jeg leder stadig efter de ideelle løsninger til når jeg fx. cykler, står på ski eller aftenhygger om bålet. Jeg har forsøgt med mig med fryseposer, den tykkeste model af skoovertræk, diverse uldsokker, faconsyede sokker, vand- og vindtætte sokker, cayennepeber, inder- og ydersokker og hjemmesyede dunsokker.

Cayennepeber skulle hjælpe med at holde blodcirkulationen i gang - effekten var mere at mine tæer lignede cocktailpølser med duft af gryderet!

Forleden læste jeg dette indlæg, og lige præcis denne kombi af både skoovertræk og de vand- og vindtætte sokker må afprøves næste gang for at se om det har bedre virkning.
Nogle andre gode forslag jeg skal afprøve for at sikre mig lune tæer?? Skiferien nærmer sig og mine tæer blegner allerede ved tanken om kulden!

7 kommentarer:

 1. Har hørt (men ikke afprøvet) at BridgeDale sokker skulle være et sikkert hit til kolde vintre!
  Se http://www.specialistsocks.co.uk/m19/Bridgedale/index.html?gclid=CMn0q-LTzaUCFVQs3god4392kw

  SvarSlet
 2. ... eller se http://www.bridgedale.com/

  SvarSlet
 3. Tak for links - jeg kigger på det og måske der ryger et ønske mere på ønskelisten! :)

  SvarSlet
 4. Tjaa, en lille lommelærke med noget gammel dansk...
  Når det er koldt ude, trækker de ikke vitale blodkar sig sammen så der er mere varme omkring de vitale. Hvis man drikker alkohol så udvider blodkarene sig og du får varme til hænder og fødder. Let :)

  Og det virker, jeg har selv set det i MythBusters ;)

  SvarSlet
 5. Ingefær for god blodcirkulation.......prøv at juice dit helbred med juice presser og nogle gode opskrifter...tjek utube.

  SvarSlet
 6. Det ser koldt ud - jeg er også til uldsokker når det er fodkoldt :-)

  SvarSlet