søndag den 27. februar 2011

Furesø rundt vol. II


Så foreslog Bjarke, at vi igen skulle en tur rundt om Furesø - men denne gang til fods! Det var Lars og jeg straks klar på dog havde Lars indvendinger imod at sidde i en kold skov og spise kedelig madpakke. Med dette udgangspunkt tog jeg mig af de få praktiske planlægningsmomenter (så kender vi rollefordelingen igen).

Vi mødtes søndag kl 10 ved Holte station og begyndte turen med Bjarke som vejviser. Ca 22 km er der rundt og meget passende ligger Furesø Marina halvvejs. Her indtog vi en dejlig buffet, men selv på en grå og kold søndag i februar er der fuldt hus - så jeg kunne kun bestille plads i lænestolene. Men det generede nu ikke de gæve vandrere der blot nød at sidde blødt og med benene diskret slænget op. 


Det er en flot tur med udsigt over søen, der denne dag var frossen på overfladen. Man kunne dog ønske sig, at ruten var markeret op de steder hvor man pga private huse ikke kan gå helt nede langs søbreden. Men vi lærer det jo nok - for det er sikkert ikke sidste gang vi er søen rundt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar