mandag den 4. juni 2012

A-race

Efter en alt for lang pause fra deltagelse i adventure races pga knæskaden havde jeg endelig troen og modet til at skrive mig på startlisten. Det blev til A-race sammen med Bente og Karen - to garvede piger som jeg ikke var i tvivl om at jeg ville få et god oplevelse sammen med.

Et velfungerede team!
Der var to distancer til dette års a-race - vi valgte den korte med en maks tid på 9 timer. Vi drog dog allerede til Køge fredag aften for at tjekke ind sammen med den lange distance, da det gav os nogle timer til kort-nørderi og planlægning samt nogle timer i soveposen inden starten kl 05.

Vi så hurtigt at vi ikke ville kunne nå alle poster på de 9 timer - strategien blev at droppe kano (selverkendelse om at vi har en svaghed her!) og at gå efter to spændende o-løb på trods af at vi derved ville ikke kunne nå en stor gruppe mtb-o poster. En opvejning mellem oplevelser og flest poster.
Starten gik med en proglog bestående af et o-løb ved køge havn og strand. På trods af en stor regnbyge var det en fed start og en flot morgenstund langs vandet. Derefter var det på cyklerne og ud af landevejene - det gik da også rimeligt, men der var ikke tvivl om at min styrke ikke er som den har været! Jeg måtte pænt hængte mig på Karen og ellers bare holde fokus på at blive i læ for at kunne følge med! Avs det var en ny oplevelse ikke at være den der kunne trække på cyklen og noget jeg lige måtte tygge lidt på!! Karen var tilgengæld flyvende på sin helt nye lækre cykel - jeg lurer på om der er indlagt motor i stellet?? nu blev det ikke til tiramisu som vi ellers havde aftalt...
 
På baghjul
Vi nåede til Fakse kalkbrud, hvor Bente navigerede os rundt på et fedt orienteringsløb på et par timer. Derefter ræsede vi videre mod Stevns klint for at nå en coasteering etape. Man ak der var langt, der var megen blæst og vi måtte til sidst sande at vi ikke kunne nå det :( Det var en ærgelig erkendelse og vi surmulede alle tre! På hjemturen nåede vi lidt poster men det var ikke med samme høje humør som tidligere - vi var trætte og ærgelige. Det betød desværre også at vi kom i mål med en lidt flad fornemmelse. To rigtig fede o-løb men ellers bare rigtig mange lange kilometer på landeveje i blæst og regnbyger. Ikke optimalt og vi kunne forstå at det også gjorde sig gældende for flere af de andre hold. Humøret steg dog en del ved præmieoverrækkelsen og WATeam indtog hele podiet i dame-rækken og med os på 3. pladsen! Fedt! På den positive side vejer også et velfungerede team med Bente og Karen og at knæet ikke har brokket sig efterfølgende! Så alligevel en ganske god race-dag :)

Rookie mistake!! Vi fandt dog alle poster inden det gik i opløsning..phew!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar